Nagyvilág

Véletlenül hasba lőtte magát egy rendőr egy liftben – videó

Darryl-Jouett-(960x640).jpg (lift, rendőr, pisztoly, )
Darryl-Jouett-(960x640).jpg (lift, rendőr, pisztoly, )

A férfi feleségével együtt utazott, amikor elsült szolgálati fegyvere és a golyó az ajtóról gellert kapva a testébe csapódott. Az esetet a felvonó biztonsági kamerája rögzítette.

A kentuckyi Erlanger városában már több 25 éves szolgáló Darryl Jouettmég péntek este lőtte véletlenül hasba saját magát egy parkolóház liftjében, miután vacsorázott a feleségével – közölte a WCPO televízió. Az ohiói Cincinnati városában történ esetről készült felvételt hétfőn hozta nyilvánosságra a helyi rendőrség.

A biztonsági kamera felvételén látni, ahol a szolgálaton kívül lévő rendőr a feleségével együtt beszáll a liftbe, majd babrálni kezd .40-es kaliberű fegyverével. Az esetről szóló első hírekben az szerepelt, hogy az övét igazította meg, amikor a tokjában lévő pisztoly elsült, de a videón látni, hogy kiveszi a fegyvert a pisztolytáskából, majd amikor vissza akarja rakni, belegabalyodik a kabátjába, és ekkor elsül. (Az alábbi videón a 2. percben lép be a házaspár a lilftbe)

A cincinnatii rendőrség közlése szerint Jouett eszméleténél volt, amikor a mentősök és a helyi rendőrök kiérkeztek, és sebesülése nem volt életveszélyes. A rendőrt egy helyi kórházban ellátták, és azóta már otthonában lábadozik. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik