Nagyvilág

Gyerekei előtt ölte meg a család egyhónapos kutyáját

Charlotte Wonjah  (mugshot, )
Charlotte Wonjah  (mugshot, )

A 26 éves anyuka többször is földhöz vágta a kiskutyát, mert az állat a verandára piszkított. A floridai Miamiban élő nő két gyermeke szeme láttára ölte meg az ebet.

A harmadik gyermekével várandós anyuka a rendőrségnek beismerte, hogy ő ölte meg a család kutyáját – jelentette a helyi sajtó. Elmondása szerint az dühítette fel, hogy az eb bekakilt, és már unta, hogy össze kell szednie az ürüléket. Ezért fogta az egy hónapos kiskutyust és többször a földhöz csapta, két gyermeke előtt.

A rendőrség azután jelent meg Charlotte Wonjah házánál, hogy volt barátja a rendőrség segítségét kérte, mert a nő rátámadt, amikor odament, hogy összeszedjen pár ruhát. „Tiszta rémálom volt” – mondta el a férfi az NBC Miami híradójának. A rendőrök ekkor vették észre a kutya tetemét.

Valamint azt is, hogy a nő nyolcéves fián több sebhely is látható, amiről kiderült, hogy Wonjah bántalmazásától származnak. Az anyuka ugyanis egy kötéllel ütlegelte a gyermeket. A nő volt barátja – aki nem az apja a gyereknek – az NBC-nek elmondta: korábban is kihívta volna a rendőröket, ha tudta volna, mit művel a nő a gyermekével.

A nő ellen állatkínzás vádjával indítottak eljárást, majd egy nappal később már gyermekbántalmazás miatt is. Jelenleg előzetes letartóztatásban várja tárgyalását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik