Nagyvilág

„Családommal csak skype-on tudok beszélni, és idén csak egyszer láttam őket élőben”

Uzenj-haza-alap(960x640).jpg (karácsony)
Uzenj-haza-alap(960x640).jpg (karácsony)

A Hír24 „Üzenj haza!" kampányával külföldön élő magyarokat biztatunk arra, hogy lepjék meg Magyarországon élő szeretteiket online üzeneteikkel. Nem mellékesen nyerni is lehet mindezzel.

Duda Ivett mindent megadott volna, ha ehetett volna anyukája főztjéből, de idén nem tudott hazamenni karácsonyozni. Nagy-Britanniában él és kicsit irigyli az angolokat.

„25 éves vagyok, 24 évesen jöttem ki múlt év novemberében. Azóta egyszer voltam otthon, és annyira feltöltött. Nagyon hiányoznak az otthoni hangok, az illatok, az események. Családommal csak skype-on tudok beszélni, és idén csak egyszer láttam őket élőben. Sajnos már most hiányolom azt az időt, amit nem velük töltök. És előre félek mi lesz, ha egyikükkel történik valami, én nem tudok ott lenni azonnal. Kicsit irigyelem az angolokat, hiszen ők itt mindenben előnyben vannak. 

A munkám nem a legjobb, de lehetne rosszabb is, a pénz nem a legrosszabb. Szerencsére be tudom osztani és mégsem kell félkész és ehetetlen ételeket ennem. Viszont ami nagyon hiányzott nekem karácsonykor az anyukám főztje. Mindent megadtam volna, ha ehetek belőle vagy mamám tormamártásából. Remélem hamarosan sikerül meglátogatnom őket.”

Te is külföldön élő magyar vagy? Üzenj haza a Hír24-gyel az ünnepekre!

Küldd el üzeneted írásban, képben, rajzban, akár videóban az uzenjhaza@24.hu -ra, és nyerj Wizz Tours utalványt!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik