Nagyvilág

Playstationt vett, köveket kapott

Ráadásul nem a pult alól, hanem a Walmartban! Végül visszakapta a pénzét.

Playstation 4 játékkonzolt vett egy denveri férfi karácsonyra 13 éves unokahúgának. A gépet nem a neten rendelte vagy valamelyik zugboltban vette, hanem újonnan az egyik legnagyobb áruházláncból, a Walmartból. Teljesen  megdöbbent tehát, amikor az ünnep előtt kibontotta, hogy megnézze, az alapgép és a játék is benne van-e (a Grand Theft Auto 5 szoftverrel ellátott vátlozatot vette meg) és a termék helyett egy csomó szépen becsomagolt kavicsot talált a dobozban – írja a Gamespot.

 

Igaz, azt a Walmart eladója már a vételkor elmondta Igor Bakshtnak, hogy a konzolt valaki korábban már visszahozta, ám ez nem tántorította el a férfit, bízott az áruház minőségellenőrző rendszerében. Amikor visszavitte a “terméket”, nem akarták átvenni mondván, hogy nincs bizonyíték, hogy nem volt benne a konzol az átvételkor, ám a karácsonyra való tekintettel az üzletvezető végül megkegyelmezett, Baksht pedig visszakapta a pénzét.

A történet két ponton sántít. Ha a férfi igazat mond, a Walmart nem ellenőrzi, milyen állapotban vannak a visszahozott áruk, sőt azt sem, hogy egyáltalán megvannak-e. A másik kérdés, hogy miért vesz valaki egy kislánynak hírhedten erőszakos játékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik