Nagyvilág

Forró tea miatt pereli a Mekit

Az ölébe öntötte a tűzforró italt egy brit nő, égési sérüléseket szenvedett tőle.

A 44 éves Joanna Audoire egy McDonalds-nál állt meg, hogy reggelit vegyen magának, majd tovább is indult autójával – írja a brit Mirror. Csakhogy a pohárra nem volt rendesen rányomva a teteje, így a háromgyerekes anyukának sikerült a forró teát végigöntenie az ölében.

A nő a lapnak elmondta: amikor lehúzta a nadrágját, a combján a bőr a ruhával együtt jött le. Az orvosok azt mondták neki, hogy egész életében látszódni fog a forrázás nyoma. A fájdalom miatt Audoire több mint egy hétre kiesett a munkából.

„Vállalniuk kell a felelősséget azért, hogy ilyen forrón adják a teát és ilyen veszélyesen” – mondta. „Mi lett volna, ha egy gyereket éget meg?” – tette hozzá.

A McDonalds egyik szóvivője sajnálatát fejezte ki és elmondta, hogy komolyan veszik az esetet. Munkatársaikat felkészítették arra, hogy a forró italokat biztonságosan szolgálják fel, Audoire ügyét pedig külön kivizsgálják.

Korábban egy amerikai asszony komoly kártérítést kapott a gyorsétterem-lánctól, miután az ölébe ömlött kávétól szenvedett égési sérüléseket. Az ügyről itt írtunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik