Nagyvilág

Mentőt hívott, mert megunta a feleségét

A férfi aludni akart, a nő meg csak beszélt és beszélt és beszélt...

Amikor a Connecticut állambeli Middletown mentőorvosai múlt szerdán Peter Recchia otthonához értek, a férj telefonhívása alapján arra számítottak, hogy feleségét válságos állapotban találják – ehhez képest a nappaliban cigarettázott.

Az 54 éves férfi ekkor bevallotta, hogy egy kicsit túlzott ugyan, de csak azért, hogy mindenképp lássa orvos a nejét, aki szerinte akkor szokott folyamatosan hablatyolni, mikor elfelejti bevenni a gyógyszereit. Tekintettel arra, hogy akkor tíz napja találkoztak először, valószínűsítette, hogy a nő emiatt beszélt megállás nélkül.

A fáradt fickó abban reménykedett, hogy a mentők beadják a szükséges pirulákat és távoznak, azonban a feleslegesnek bizonyult riasztás okán a feleség helyett inkább őt vették kezelésbe: ráhívták a rendőröket.

Az Egyesült Államokban azonban nem Mr. Recchia az egyetlen, aki nem tanulta meg, hogy mely helyzetek indokolják a 911 tárcsázását: egy nagymama sört próbált rendelni, míg egy úriember a koccintás hiánya miatt panaszkodott, de olyanra is volt példa, hogy marihuánát és szexuális szolgáltatást követeltek a rendőröktől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik