Nagyvilág

42 ember megölését ismerte el

Eredetileg egy gyilkossággal gyanúsították azt a fiatal brazil férfit, aki negyvenkét ember megölését ismerte be elfogása után. Ha kiengednék, folytatná, mert szeret gyilkolni – mondta.

Kilenc év alatt 38 nőt, 3 férfit és egy gyermeket ölt meg a 26 éves férfi, akit Rio de Janeiroban fogtak el. A kétéves kisfiú egyik áldozatának gyermeke volt, azért végzett vele, hogy sírásával ne lármázza fel a szomszédokat.

Egy nyomozó a brazil Globo tévécsatornának elmondta, hogy a férfi olyan részletességgel írta le a gyilkosságokat, amire csak az képes, aki tényleg jelen volt a bűncselekményeknél, ezért minden bizonnyal igazat mond. Ugyanakkor a rendőrség még bizonyítékokat keres, a vallomást összevetik a felderítetlen gyilkosságok aktáival.

A bűncselekményeket beismerő férfi is interjút adott a csatornának. Közönyösen beszélt arról, hogyan választotta ki az áldozatait, akiket alaposan, akár egy hónapon át is tanulmányozott, mielőtt végzett volna velük. Az első gyilkosságot 17 évesen követte el és később „az adrenalin miatt folytatta”. Tetteiért a legcsekélyebb megbánást sem érzi és ha egy napon kiszabadul, ott folytatja, ahol abbahagyta, mert szeret gyilkolni – mondta.

Rendőrségi fotó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik