Nagyvilág

Ikreket vitt szobára, de csúnyán ráfázott

Rémálommá változott egy 84 éves amerikai fantáziája.

A New York-i Paul Aronson egy olyan honlapon keresztül ismerkedett meg a 17 éves Shaina Fosterrel, amelyen keresztül “gyönyörű, sikeres emberek kölcsönösen előnyös kapcsolatokat” alakíthatnak ki. Ha valaki ebből a leírásból azt a következtetést vonta le, hogy Mr. Aronson nem a szerelmet kereste, nem téved.

Valószínűleg Ms. Fosternek sem kellett elmagyarázni, hogy néz ki egy tisztességtelen ajánlat – ahogy Shalaine nevű ikertestvérének sem, aki nem akarta kihagyni az első randit. Hármasban megvacsoráztak egy drága étteremben, majd az úriember lakásra hívta a fiatal hölgyeket.

A férfi fantáziája azonban hamar rémálommá változott. “Olyat kért tőlem, amit nem akartam megtenni” – szólt Shaina vallomása. “Csúnya, öreg és undorító volt. Megkötöztem, elvettem a pénzét és elmentem.

A lányok 420 dollárt és egy hitelkártyát loptak ki a tehetetlen úr pénztárcájából, amivel még aznap összevásároltak egy rakás sminket – a büntetőeljárást személyi szabadság megsértése és rablás miatt indították meg. Bár fiatalkorúak, az öregúr ellen nem indul eljárás, mivel a beleegyezési korhatár New York államban épp 17 év.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik