Nagyvilág

Drog miatt nyomoztak ellene, állatszexért ítélték el

Azt gyanították a rendőrök, hogy a fiatal nő fűvel üzletel, a lefoglalt mobilján azonban egy egészen más bűncselekmény bizonyítékaira bukkantak.

Három olyan videót találtak az ausztrál rendőrök a huszonöt éves Jenna Louise Driscoll mobiltelefonján, amiken a nő egy kutyával szexel – írja a Courrier Mail.

 Jenna Louise Driscoll (fotó: courriermail.com.au)

A queenslandi nő ellen kábítószer kereskedelem gyanúja miatt nyomoztak. A bizonyítékok szerint a nő kétszer adott el nagyobb mennyiségű marihuánát a barátainak. Egy alkalommal négyunciányit (113 gramm) 1150 ausztrál dollár (kb. 250 ezer forint) értékben, a második esetben háromunciányit (80 gramm) 900 dollárért (kb. 195 ezer forint).

Amikor a telefonon megtalálták a kutyaszex-videókat, a nőt „bestialitással” is megvádolták. Több országban, így Ausztráliában is, a büntetőjogban elkülönül az állatkínzástól, az álatokkal létesített szexuális viszony bűncselekménye, ezt hívják bestialitásnak.

A bíróság óvadék ellenében szabadlábon hagyta a nőt, azzal a feltétellel, hogy hetente jelentkezik a rendőrségen. Driscollnak decemberben kell újra bíróság elé állnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik