Nagyvilág

Agyonlőtt egy 13 éves fiút, mert kinevette

Kilenc golyót lőtt ki a gyerekre, aki a saját házában, a nappali padlóján halt meg. Mindezt azért, mert kinevetette gyilkosát.

A kisfiút a rendőrség közlése szerint egy közelében lakó férfi ölte meg, amikor rendkívül dühösen járta a környéket, hogy megtudja, ki törhetett be a házába. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint amikor a fiú nevetni kezdett, amikor megtudta, hogy mi történt a férfival, aki ezen annyira felhúzta magát, hogy nagyjából kilenc lövést adott le a gyerekre.

Kobe Jonest saját háza verandáján érték a lövések, a Chicago közelében lévő Gary városában. Csak annyi ereje maradt, hogy bemenjen a házba, ahol összeesett. Testét a nappaliban fekve találta meg nevelőanyja – jelentette a Chicago Tribune, a rendőrségre hivatkozva. A kirabolt szomszéd a barátnőjével együtt elmenekült a helyszínről, de pár órával később visszatértek otthonukba és akkor a rendőrség őrizetbe vette őket.

 
A Ház, ahol Kobe Jonest töb lövéssel agyonlőtte gyilkosa, mert nem tetsztett neki, hogy a 13 éves fiú kinevette
Fotó:NBC Chicago 

A gyilkossággal azonban egyelőre nem vádolták meg sem a férfit, sem barátnőjét. A Chicago Tribune cikke szerint a gyilkossághoz használt fegyvert nem találták meg a rendőrök, a Post-Tribune pedig egy rendőrnyomozóra hivatkozva azt írta, hogy bár sokan látták, a betörés miatt dühös férfi az utcán őrjöng, senki sem akarja elmondani a rendőröknek, hogy mi láttak. Így pedig nehéz lesz vádat emelni ellene, és még akár az is előfordulhat, hogy kénytelenek lesznek szabadon engedni.

A gyanúsítottat egyébként aznap engedték ki a börtönből, amikor felfedezte, hogy a házát kirámolták. A helyi sajtó arról nem számolt be, hogy miért ült, és mennyi ideig volt a rácsok mögött. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik