Nagyvilág

Agyonverte felesége 3 éves kislányát, mert bepisilt

A húszéves férfi az eset után elmenekült a helyszínről, és öngyilkosságot próbált elkövetni, de nem járt sikerrel, és élve került a rendőrség kezére.

A rendőrség az esetről szóló első hírek szerint azután vonult ki a New York Brooklyn negyedében található lakáshoz, hogy az onnan kiszűrődő „vérfagyasztó sikolyok” miatt egy közelben lakó bejelentést tett a segélyhívón. A hároméves Jeida Torres a rendőrök megérkezésekor már eszméletlen állapotban volt – jelentette a New York Daily News. A lakásban ott volt még ötéves bátyja is, akin szintén verés nyomai voltak láthatóak. Mindkettőjüket kórházba szállították, de a kislány életét már nem lehetett megmenteni, és röviddel beszállítása után halottá nyilvánították.

A Daily News információi szerint a húszéves Kelsey Smith azért verte halálra a kislányt, mert vagy bepisilt, vagy bekakilt. Ezen annyira feldühödött, hogy ütlegelni és fojtogatni kezdte a gyereket, akinek egész testét és fejét is sérülések borították, csakúgy, mint ötéves bátyját, akit szintén megvert. Smith egyedül volt a gyerekekkel. Anyjuk rá bízta őket, amikor dolgozni ment.

Smith a verések után elmenekült a lakásból, magára hagyva az életveszélyes sérüléseket szenvedett kislányt és kisfiút. A Daily News úgy tudja, hogy előtt még kihívta a rendőröket a lakáshoz, egy alsó szomszédnak adva ki magát. A rendőrség még aznap elfogta, miután fülest kaptak arról, hogy hol lehet. Egy rendőrségi forrástól a Daily News úgy értesült, hogy a férfi az anyjához menekült és ott megpróbálta felvágni az ereit, de nem halt meg. A lap úgy tudja, saját anyja adta fel a rendőröknek. 

Egy közelben lakó nő a lapnak azt állította, hogy a lakásból már több mint két hete folyamatosan heves veszekedések hangjait lehetett hallani. Marilyn Cruz közölte, hogy többször is tett bejelentést ezek miatt, de a rendőrség egyszer sem reagált érdemben. A hatóságok ezzel kapcsolatban közölték, hogy nyomozást indítanak annak kiderítésére, miért nem foglalkoztak a rendőrök a bejelentésekkel. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik