Nagyvilág

Élőhalott Mikulás okozott riadalmat

Sikítva menekültek a betörés áldozatai.

A Sullivan család gyermekei teljesen jogosan rémültek halálra, mikor a Minnesota állambeli St. Paulban található otthonukba szombat este betört egy furcsa férfi, aki bár Mikulásnak öltözött, úgy nézett ki, mint egy zombi. A 16 éves lány bezárta magát a fürdőszobába és a szüleit tárcsázta, míg a 14 éves fiú kimenekült a házból, hogy a szomszédoktól kérjen segítséget.

A helyszínre érkező rendőröknek hála hamar kiderült, hogy nem történt semmi természetfeletti: az elkövető egy 21 éves egyetemista, aki józanabb pillanataiban a Brock Quinn Johnson névre hallgat. A helyi egyetem hallgatója az este folyamán egy zombi tematikájú kocsmatúrához öltözött, azonban olyan vehemenciával vetette bele magát az éjszakába, hogy az éjszaka kivetette magából.

Mikor sikerült felébreszteni, az egyetemista bevallotta, hogy fogalma sincs, hogy hol van és hogy került oda, s bár elnézést kért az összehányt szőnyegért és rémisztő viselkedéséért, a rendőrök birtokháborításért letartóztatták és elkísérték a detoxba. 

Ha már betörésről van szó, ez még a jobbik változat – mikor az elkövető nem akar semmi rosszat, csak szunyókálni” – nyilatkozta megkönnyebbülten a családfő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik