Nagyvilág

Meztelen férfit talált a vadász a vadonban

Valószínűleg bekábítószerezték a férfit, semmire sem emlékezett, és mikor végre emberrel találkozott, kis híján még nagyobb bajba került, mint amekkorában addig volt.

Tapasztalt vadásznak számít a georgiai Casey Sanders. Múlt hét végéig a fiatalember úgy gondolta, nagyjából mindenre felkészülve, amit az erdőben történhet vele. Tévedett. Éppen lepakolt kedvenc vadászlese mellett, amikor fura zajokra lett figyelmes a közeli forrás felől. Majd mintha valaki megszólította volna: „hé!”

Sanderst egy pillanatra sokkolta, hogy valaki szól hozzá mélyen bent az erdőben, majd ahogy puskájával a kezében a hang irányába közeledett egyre jobban összezavarodott. „Hé, teljesen meztelen vagyok” – hallotta újra Sanders a hangot, és amikor lenézett a forráshoz, tényleg ott állt egy férfi, akin semmiféle ruha sem volt. Mindez annyira valószínűtlen volt, hogy a vadászban rögötn felébredt a védekezési ösztön, a fegyverrel a kezében faggatni kezdte a meztelen férfit.

„Mit csinálsz itt? Egyedül vagy? Biztosan nincs más a közelben?” A meztelen férfi zavartan mesélni kezdett, és lassan meggyőzte a meglepett Sanderst, hogy nem jelent számára fenyegetést, sőt nagyon is segítségre szorul.

A férfi elmesélte, hogy egy zenei fesztiválon a barátaival, és alaposan berúgtak. Elmondta, hogy nem sok mindenre emlékszik, mert három férfi valószínűleg bedrogozta őt megverték, mindenét elvették, majd levetkőztették, majd kitették őt a semmi közepén. Azt mondta négy napja bolyong magányosan az erdőben, és fogalma sincs arról hol van, csak reméli, hogy még mindig Georgia államban. Azt mondta két napon át csak a levelekről tudta lenyalogatni a nedvességet és gyökereket evett. Csak két napja találta meg azt a forrást ahol Sanderssel találkozott.

A vadász közben folyamatosan kérdezgette a férfit. Mivel az például nem tudta megmondani neki, hogy pontosan hol lakik, a fiatalember még mindig aggódott: hátha pszichésen sérült a meztelen ember, és veszélyes lehet. Végül azonban győzött a segítő szándék: Sanders közel ment a meztelen férfihoz, ételt és tiszta vizet adott neki, majd segített neki kijutni az erdőből, és mentőt hívott hozzá.

Sanders azt hitte itt van vége a fura történetnek, de számára csak ekkor kezdődött a java. A meztelen férfival folytatott beszélgetését rögzítette mobiltelefonjával, és mikor hazaért röviden leírta bizarr élményét, majd feltöltötte a videót a Youtube-ra. A videót aztán néhány nap alatt több mint egy millióan nézték meg, aztán elterjedt a sajtóban is, majd kritikus hozzászólások, és üzenetek ezrei érkeztek a fiatalemberhez. Azt vetették a szemére, hogy nem sietett egyből a meztelen férfi segítségére, hanem először szabályosan kihallgatta. Sanders szerint ő csak óvatos és megfontolt volt, a lehető leghelyesebben járt el?

Önök mit gondolnak? Feltétlenül szükséges volt ekkora óvatosság, vagy Casey Sanders túlzásba vitte? Írják meg a véleményüket hozzászólásban!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik