Nagyvilág

Spanyol turisták harcolnak a szakadárokkal

Nyaralásként érkeztek a Sztálin-tetkós hülyegyerekek Kelet-Ukrajnába, a vakáció része, hogy harcba szállnak a szeparatisták oldalán – derül ki a Hír TV riportjából.

Angel Davilla-Rivas és Rafa Munez két hetet tervez a szakadárokkal tölteni, de azt mondják, meghosszabbítják az ott töltött időt, ha szükség lesz rájuk. Angel egyik oldalról Lenint, másik oldalról Sztálint tetováltatta a testére. Szerinte az egyszerű emberek szenvednek, mert három imperialista erő, az Egyesült Államok, az EU és Oroszország között lökődnek ide-oda, ráadásul Amerika pénzt pumpál a konfliktusba.

Társa arról mesélt, hogy Kijevben az ukrán titkosszolgálat várta őket, felírták adataikat és aláíratták velük, hogy tisztában vannak azzal, hogy ha ellenséges csoportokkal veszik fel a kapcsolatot, bűnözőnek fogják tekinteni őket. Ezt vállalták és beléptek a Vosztok hadosztályba, egy ötszáz fős alakulatba, amiről az a hír járja, hogy az orosz titkosszolgálattal is kapcsolatban van. Már első bevetésükön is túlestek – mondták a riportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik