Nagyvilág

Gina Lollobrigida nem kerül gondnokság alá

A 87 éves színésznőt fia akarta ellenőrzés alá vonni, mert szerinte "elment az esze". A bíróság viszont úgy döntött, nincs szükség arra, hogy a színésznőt gyámság alá helyezzék.

Andrea Milco Skofic azért fordult bírósághoz, mert attól tartott, hogy Lollobrigidát kisemmizik 36 millió eurósra becsült vagyonból azok a fiatalabb férfiak, akikkel a színésznő körülveszi magát. Azt állította, két éve nem tud kapcsolatba lépni anyjával. A vádakra a színésznő azzal vágott vissza fiának, hogy mentálisan “tökéletesen rendben van”, utazgat a világban, ingázik Róma és Monte-Carlo között.

A számára kedvező ítélet után a színésznő azt mondta, jobb lett volna, ha soha nem kell ilyen csatát megnyernie. “Egész életemben segítettem a fiamat, nem jutottam szóhoz, amikor megtudtam, hogy pert indított” – idézte őt a Corriere della Sera című napilap. Lollobrigida hozzáfűzte: “A fiam nem olyan erős, mint én, sajnos nem az én jellememet örökölte. Olyan emberek veszik körül, akik befolyásolják. Soha életében nem dolgozott. Mi, olaszok hajlamosak vagyunk arra, hogy túlságosan is elkényeztessük a gyerekeinket, ami nem jó”.

Gina Lollobrigida több mint hatvan filmben szerepelt pályafutása során, de több mint 20 éve nem állt kamerák elé. Ennek ellenére még mindig Olaszország egyik jelképének számít. Sophia Lorennel együtt egyike azon kevés olasz sztárnak, akit Hollywood is foglalkoztatott, és az Egyesült Államokban is ismert lett. Fiatalabb korában a világ legszebb női közé sorolták, az 1980-as években azonban már inkább a fényképezésnek és a szobrászatnak szentelte magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik