Nagyvilág

Timosenko fejbe lőné a “szörnyeteg” Putyint

Kínos helyzetbe került a börtönből nemrég szabadult volt ukrán miniszterelnök, aki egy telefonbeszélgetésen magából kikelve szidta az oroszokat. A felvétel természetesen nyilvánosságra került.

Julia Timosenko Nesztor Sufriccsal, az ukrán biztonsági és védelmi tanács volt helyettes titkárával beszélgetett telefonon március 18-án, röviddel azután, hogy Oroszországban aláírták a Krím annektálását. A beszélgetést rögzítették, a Russia Today meg is szerezte és fel is töltötte a YouTube-ra.

“Kész vagyok arra, hogy fogjak egy géppisztolyt és fejbe lőjem ezt a szörnyeteget” – természetesen Vlagyimir Putyinról fogalmazta meg durva véleményét Timosenko, aki szerint “itt az idő, hogy fogjuk a fegyvereinket és lelőjük ezeket az átkozott oroszokat, vezetőjükkel együtt”. A Haza Párt képviselője arról is beszélt, hogy sajnálja, hogy nem lehet most a Krímben, mert ha ott lenne, “kib…ttul nem lenne lehetőségük megszerezni” a félszigetet.

“Minden eszközt fel fogok használni arra, hogy az egész világot felrázzam és még felperzselt föld se maradjon Oroszországban” – folytatta kirohanását Timosenko.

Timosenko a Twitter-oldalán megerősítette, hogy a beszélgetés elhangzott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik