Nagyvilág

Irán: náci földönkívüliek irányítják Washingtont

Ezt „vitathatatlan bizonyítékok” igazolják - írta az iráni hírügynökség, a Fars.

A „félhivatalos” iráni hírügynökségként emlegetett Fars (amely az iszlám forradalmi gárdához köthető) vasárnap megjelent, és érdekes módon még mindig az oldalukon lévő cikk szerint az amerikai kormány mögött a „magas fehérek” néven ismert földönkívüli faj tagjai állnak, 1945 óta, és ők az amerikai politika valódi irányítói. A hírügynökség szerint ugyanazokról az alienekről van szó, akik a harmincas években a hitleri Németország felemelkedésében segítették a náci rezsimet.

A Fars ezzel a szép képpel illusztrálta leleplezó cikkét
Fotó: Fars News Agency

Náci földönkívüliek. Zseniális leleplezés. Természetesen a földönkívüliek világuralomra törnek az Egyesült Államok segítségével. Mi másra is törnének. A cikk szerint egy globális elektronikus megfigyelési rendszer kiépítésére törekszenek, hogy elrejtsék az összes olyan információt, amely jelenlétükre utal. Még szerencse, hogy az iráni hírügynökség szemfüles újságírói figyelnek, és nem ijednek meg a nagybetűs Igazság megírásától.

És attól, hogy olyan összeesküvés-elméletekkel foglalkozó oldalakat olvassanak, mint a még a konteós körökben is őrültnek tartott whatdoesitmean.com, amelynek egyik cikkére hivatkozva írták meg a fenti leleplezést. Az oldal cikke az orosz biztonsági szolgálat, az FSZB szupertitkos (de hozzájuk valahogy mégis eljutott) jelentésére hivatkozik, amelyben az Edward Snowden (a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos adatgyűjtési gyakorlatát leleplező amerikai informatikus) által az oroszoknak átadott iratok alapján készítettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik