Nagyvilág

Dél-koreai szupersztárt utánoz Mitt Romney

Mitt Romney beszéde (Mitt Romney beszéde)
Mitt Romney beszéde (Mitt Romney beszéde)

A korábbi amerikai elnökjelölt, a republikánus kihívó Mitt Romney egy konferencia meghívott előadója volt, de maradt a bulira, ahol táncra is perdült.

Psy, a dél-koreai énekes a Gangnam Style nevű produkciójával lett ismert még 2012-ben, és a dallal együtt érkező mozdulatsor stílusteremtőnek bizonyult az egész világon. Arra azonban senki sem gondolt, hogy egy korábbi elnökaspiráns is megpróbálkozik a jellegzetes táncsorral.

Romney egy fiatal mormonoknak szóló konferencián adott elő az Arizonai Egyetemen, beszélt többek között az előttünk tornyosuló és legyőzendő akadályokról, valamint arról, hogyan lehetünk sikeresek ebben a világban.A beszéd után jött a buli, a fellépő mormon zenész, Alex Boye mellett pedig egyszer csak megjelent Romney, majd a zenész elmondása szerint, ha már ott volt a politikus, megpróbálta neki megtanítani a Gangnam táncot.

Nem sikerült szinkronban mozogniuk, de a közönségnek nagyon tetszett a mutatvány.

Itthon is tudnak, ha akarnak

Ha már tánc, akkor nem mehetünk el szó nélkül két magyar nagyágyú mellett, Bokros Lajos és Gyurcsány Ferenc is megmutatta már, hogy mit tud a színpadon.

Kép: Lazacz tumblr

Olvasói sztorik