ufo
Nagyvilág

UFO után nyomoz a brémai rendőrség

ufo (ufo)
ufo (ufo)

A légi közlekedés veszélyeztetése miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.

UFO okozott fennakadást a közlekedésben Németországban, a brémai repülőtéren. Az ismeretlen mozgó tárgyat hétfő este észlelték a nemzetközi repülőtér irányítóközpontjának radarján. Két rendőr is látott az égen egy mozgó fényes pontot. A tárgy időnként megjelent a radarképernyőn, majd hamar nyoma veszett, és három óra után eltűnt. Végleg.

A jelenség felderítésére elindult egy rendőrségi helikopter, de küldetése eredménytelen volt, semmi rendkívülit nem tapasztaltak a térségben. Az eset miatt egy induló járatot töröltek, egy érkező járatot pedig átirányítottak Hannoverbe. Egy érkező gépnek rövid ideig köröznie kellett a repülőtérnél leszállás előtt.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, és szemtanúkat keres. A légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény, bírsággal vagy akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető – emelte ki a brémai rendőrség szóvivője.

Az állítólagos földönkívüliek a szilveszteri tűzijáték alatt sem voltak restek megmutatni magukat, az év első óráiban sem tétlenkedtek.

Az orosz UFO a legnagyobb

Ahogy a viccben az orosz kertitörpe nagyobb az összes többinél, úgy a repülő csészealjakban sem ismer könyörületet a nagy orosz medve. Egészen óriásit fognak felépíteni, ahogy az az alábbi videón is látszik, és akkor a németek sem fognak tökölni, hanem simán meghúzzák magukat, ha leszáll náluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik