Nagyvilág

Több halálos áldozata van az ítéletidőnek Amerikában

Óriási hóvihar volt az Egyesült Államok keleti-partvidékén. Van, ahol 60 centi hó esett. Autópályák váltak járhatatlanná, és repülőjáratok százait törölték. Legkevesebb 11 halálos áldozata van a viharnak.

A csúszós utak és a rossz látási viszonyok következtében péntekig Michigan, Kentucky, Indiana és Illinois államban történtek tragikus közlekedési balesetek. Philadelphiában a köztisztaságiak sólerakatában egy leomlott sófal temetett maga alá egy markológépet vezető munkást. A New York állambeli Byronban egy Alzheimer-kóros idős asszony halálra fagyott a mínusz 23 fokos fagyban.

Boston környékén majdnem 60 centi hó esett, és a meteorológusok szerint további csapadék várható. Az összetett viharrendszer 22 államot érint, melyeknek összlakossága eléri a 100 milliót is.

Angliában az áradások okoznak gondot

Kijut a rossz időből az angoloknak is. A szokatlanul erős téli viharok miatt több partvidéki terület víz alá került, és sokan áram nélkül maradtak. Az áradások miatt a kormány vészhelyzeteket kezelő bizottságát is össze kellett hívni.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik