Nagyvilág

Ukrán szexbomba a hadtörténeti múzeum élén

Szőke, 23 éves lány vette át egy kandidátusi címmel rendelkező ezredes helyét az ukrán Nemzeti Hadtörténeti Múzeum élén.

Az ukrán védelmi miniszter egyik közeli üzlettársa kislányának kinevezése a Hadtörténeti Múzeum igazgatóhelyettesi posztjára hidegzuhanyként érte az ország muzeológus-társadalmát. Elődje, a történész-kandidátusi végzettségű Nyikolaj Abramov nyugalmazott ezredes külföldön is elismert szaktekintélynek számított, így az országszerte hat fiókintézettel is rendelkező múzeum kollektívája joggal elvárta volna, hogy az utódja minimum egy tábornok legyen.

Ehelyett azonban az elsősorban divatmodelli adottságairól ismert Anasztaszia Furman kapta a kinevezést, aki nem hogy történelemtudományi, de semmilyen más szakirányú képesítéssel nem rendelkezik. A tinikorból éppen csak kiserkent szőkeség az új munkahelyén eltöltött első két napja során máris azzal kápráztatta el nagytudású beosztottait, hogy minden alkalommal más-más luxuskocsival parkolt le az intézmény főbejárata előtt. Ráadásul a harmadik napon már beteget is jelentett, így próbálván szabadulni a múzeumnál lesben álló fotósoktól, illetve a kellemetlen kérdésekkel támadó újságíróktól, akik folyton a szaktudását firtatják.

Rossznyelvek szerint betegágyában leginkább azzal van elfoglalva, hogy törölje az Interneten hemzsegő lenge fotóit, amelyekkel korábban ő maga árasztotta el a világhálót – írja az Uainfo internetes hírújság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik