Nagyvilág

Agyonlőtte a boltos, mert sört lopott

A bolti szarkát több lövéssel ölte meg az üzlet tulajdonosa, akit gyilkosság vádjával tartóztattak le.

A 39 éves tolvaj pár az üveg sörrel akart meglépni a texasi Corpus Cristi városában lévő boltból, de nem jutott messzire. A kiérkező rendőrök a benzinkútnál lévő üzlet bejárata előtt találták meg, több lőtt sebtől vérezve. Az egyik lövés a fején találta el – közölte a KRISTV.

A tolvaj, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a kórházba szállítás után halt meg – közölte a Kiii News. A helyi hatóságok közlése szerint a tolvajt a bolt tulajdonosa, Robert Duve lőtte le. Az 52 éves férfit letartóztatták, és emberölés vádjával indítottak eljárást ellene. A rendőrség azt nem közölte, hogy a tolvaj lopta-e meg már Duve boltját, vagy azt, hogy az üzlet korábban már többször esett rablás áldozatául.

A bolt, ahol a Robert Duve több lövéssel megölte a sört lopó tolvajt
Fotó: Kiii News

A KRIS beszélt Duve néhány szomszédjával, akik kedves, keményen dolgozó embernek ismerték meg, de arról megoszlott a véleményük, hogy jogosan lőtte-e le a bolti tolvajt. Volt, aki szerint túlzás valakinek az életét venni pár üveg sör miatt. Azonban volt, aki azt mondta, valószínűleg ő is így tett volna, felvetve, hogy egy idő után mindenkinek elfogy a türelme.

Önöknek mi a véleményük? Megérdemelte a tolvaj, hogy a bolt tulajdonosa lelője, vagy inkább azt gondolják, hogy pár üveg sör ellopása miatt nem lehet elvenni egy ember életét? Írják meg a kommentekben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik