Nagyvilág

Segített négyéves fia megerőszakolásában egy anya

Lefogta a kisgyereket, hogy a fiú mostohaapja meg tudja erőszakolni egy börtön látogatószobájában.

A támadás idején négy éves kisfiút anyja, Sabrina Bonner még 2010 februárjában vitte be a Franciaország keleti részén található Toul börtönbe, meglátogatni a családon belüli erőszak miatt ott büntetését töltő élettársát. Az anyja és a kisgyerek egy látogatószobában találkozott Lionel Barthelemy nevű férfival, aki a szobában megerőszakolta a kisfiút, az anya segítségével – írta a TheLocal című lap francia kiadása.

A pár ellen a héten indult per ügyészei szerint a szoba ajtaján lévő ablakot fekete szemeteszsákkal takarták el, majd a nő bekötötte fia szemét, egy székre térdeltette, majd lefogta a kezét, miközben Barthelemy megerőszakolta. Ráadásul ezt egy nap két látogatás alkalmával is megtették.

Bonner bevallotta azt is, hogy 2009 és 2011 között többször is erőszakoskodott a kisfiúval, azokat mobiltelefonján videóra vette, majd a felvételeket becsempészte a férfinak a börtönbe. Volt, hogy a férfi a cellában tartott mobilján hallgatta végig az egyik ilyen támadást – közölte a Local.

A nő 2011 májusában adta fel magát a rendőrségen, nem sokkal azelőtt, hogy élettársa büntetése lejárt. Bonner állítása szerint a férfi fenyegetései hatására követte el a fián végrehajtott nemi erőszakokat.

A most 25 éves nőt, és a 31 éves férfit akár húsz évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik, ha bűnösnek találják őket az ellenük felhozott vádpontokban. Az érintett francia börtön szintén perre számíthat az eset miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik