Nagyvilág

Boltrablás miatt börtönben a Pókember

Rabolni indult Pókember, de egy sokkoló-pisztollyal elijesztették, majd elfogta a rendőrség.

“Mennyi pénz van nálad?” Ezzel a szöveggelrontott be üvöltve egy pittsburghi boltba a Csodálatos Pókember. A meglepett boltos, miután magához tért az első sokkból, előrántotta a sokkoló-pisztolyát, mire a rossz útra tért szuperhős futásnak eredt. A rendőrök egy háztömbbel arrébb fogták el – számolt be az esetről a helyi, 11-es televízió csatorna.

A nyomozók hamar lerántották a leplet kilétéről: Jonathan Hewson, huszonegy éves egyetemista bújt jelmezbe és próbált meg rablással ösztöndíj kiegészítéshez jutni. A 11-es csatorna riportere megkérdezte az ügyről a fiú kollégiumi szobatársát, akit nagyon megleptek a történtek:

“Jonathan hatalmas Pókember rajongó, többször láttuk már a szuperhős jelmezében lógni a haverokkal. Szerintem valami félreértésről lehet szó, nem hiszem, hogy tényleg ki akart rabolni egy boltot. Ő csak egy egyetemista srác és az egyetemista srácok néha furcsa dolgokat csinálnak” – nyilatkozta.

A bíróság mindenesetre rablás miatt vádat emelt a megtévedt Pókember rajongó ellen, és ötvenezer dolláros óvadékot állapított meg. Biztos ami biztos, elrendelték a fiú elmeorvosi kivizsgálását is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik