Nagyvilág

Terhes nőből űztek ki ördögöt

ördögűzés (ördögűzés)
ördögűzés (ördögűzés)

Online tanfolyamon bárki elsajátíthatja a gonosz démonok elkergetésének a praktikáit.

A szexuális visszaélések áldozataiban, a kábítószerfüggőkben, valamint a személyiségzavarban szenvedőkben egyaránt gonosz szellemek lakoznak – állítja egy holland származású ördögűző, aki átszámítva 90 ezer forintot is elkér egy-egy szeánszért. Legutóbb Londonban praktizált, ahol többek között egy kismamát is meggyógyított.

Egy brit várandós nő, a 22 éves Sindy Regis egy speciális ördögűzésen esett át. A négyhónapos kismamát hátulról egy férfi fogta le az egész procedúra alatt, míg egy másik illető, a magát ördögűzőnek valló lelkész hol a kezét, hol pedig a Bibliát szorította hozzá. A különleges gyakorlatot, amely olykor brutális jelleget öltött (a videót itt lehet megnézni), egy kelet-londoni templomban tartották. Az észak-londoni Croydonban élő fiatalasszony azért fordult Vincent ten Bouwhuis démonűzőhöz – aki online tanfolyamokat is tart ördögűzésből –, mert úgy vélte, hogy a Trinidadi ősei zaklatják.

Forrás: Mirror.co.uk

Mint kiderült, Sindy-vel gyerekként a család egyik barátja erőszakoskodott, és a nő az eset óta úgy érzi, megszállták a rossz szellemek. Olykor rémálmok kínozzák, amelyek – állítása szerint – arra akarják rávenni, hogy végezzen magával és 3 éves kislányával. Mivel a brit nő is a gyülekezet tagja, így nem kellett fizetnie a kétórás szeánszért, ám a nem tagoknak, átszámítva 90 ezer forintba kerül az ördögűző lelkész segítségnyújtása.

A neves ördögűző egyébként az Egyesült Államokbeli arizonai otthonából rendszeresen indít internetes tanfolyamokat, de táborokat is tart a Karib-tengeri térségben és Ukrajnában. Most pedig Angliában szeretne megfelelő helyet találni a háromnapos ördögűző tanfolyamainak. A Heathrow repülőtér mellett, valamint London belvárosában már ki is nézett egy-egy szállodai konferenciatermet az intenzív kurzusainak.

Amúgy a netes tanfolyamainak az ára átszámítva 230 ezer forint/szint; és ahhoz, hogy valaki ördögűzéssel foglalkozhasson, 3 szintet kell teljesítenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik