Nagyvilág

18 éve él gyereke hullájával – videó

Mindennap kenegeti fia holttestét egy grúz nő, születésnapokon még át is öltözteti.

Grúziából hozott egy igazán megdöbbentő történetet a manna.ro. Az eset 18 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a 22 éves Joni Bakardze meghalt. A fiú holttestét bebalzsamozták, koporsóba tették, de ahelyett, hogy temetőbe tették volna, anyja úgy döntött, inkább otthon tartja és saját módszereivel gondoskodik róla.

„Egy éjjel álmomban azt mondta egy hang, Jori holttestét alkohollal kell kezelnem: azóta nedves, alkoholba mártott kendőkkel kenegetem. Éjszakára nem szabad a kendők nélkül hagyni a testet, mert reggelre szénfeketévé válna” – meséli a nő.

A gondoskodó anyuka arról is beszámolt, hogy tíz éven át évente át is öltöztette fiát, mindig annak születésnapján, de az utóbbi években ezt már nem tudta megtenni. Az alábbi, egy grúz tévétársaság által készített felvételen arról beszél, hogy mivel mostanában sokat betegeskedik, nem tud olyat sokat foglalkozni a holttesttel, mint azelőtt.

A videóból az is kiderül, hogy miért nem temettette el a család Jonit – mindez a 22 éves fiatalember apjának kívánsága volt. Joni kisfia ugyanis akkoriban még két éves sem volt, és a nagyapa szerette volna, ha Joni gyereke láthatja apját. „A gyerek egy éves és kilenc hónapos volt, amikor Joni meghalt. Azt hiszem attól a ponttól elkezdte igazán szeretni az apját. Azt mondja, hogy a nagyapja jól döntött, hogy meghagyta a holttestet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik