Nagyvilág

A részeg grillezés mérlege: 64 kiégett autó

A tűz egy kis francia repülőtérnél tört ki, ahol egy motoros kaszkadőrnapot tartottak.

Az eseményen nagyjából 1500 néző vett részt, akik között a szemtanúk beszámolója szerint nagy pánik tört ki, amikor meglátták a repülőtér melletti mezőn kialakított ideiglenes parkolóban kitört, hatalmas füsttel égő tüzet – írta a TheLocal.fr. Sokan az életüket féltve kezdtek el menekülni, attól tartva, hogy körbefogják őket a lángok.

Mások inkább autóikat akarták menteni a tűz elől, és a beszámolók szerin többen össze is csaptak az őket a tűztől távolt tartó rendőrökkel. A parkolóban kitört tűzzel negyven tűzoltó küzdött. Végül sikerült azt eloltani, de addigra már 64 autó teljesen kiégett. A kár több ezer euró.

Mint pár nappal később kiderült, a szeptember elsején történ tűzvészt két férfi okozta, akik részegen grilleztek a parkolóban, még a kaszkadőrműsor kezdete előtt. Elmondásuk szerint azt hitték, hogy teljesen eloltották a tüzet, mielőtt elindultak megnézni a mutatványokat. Most két évig tartó börtönbüntetés elé néznek, valamint meg kell majd fizetniük az okozott károkat – írta a Local. Ami a 64 kiégett autót nézve nem lehet majd kis összeg.

64 autó égett ki a részeg grillezés miatt
Fotó: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik