Nagyvilág

Tüzet nyitott egy rendőr egy Las Vegas-i kaszinónál

Rálőtt egy férfire egy szabadnapos rendőrtiszt a Las Vegas-i Excalibur kaszinó és szálloda előtt helyi idő szerint vasárnap este - írja a Las Vegas Review-Journal.

A rendőrség beszámolója alapján a nyomozó a feleségével érkezett a helyszínre, hogy a hotelben tartózkodó rokonaiknak és barátaiknak adjanak át egy csomagot, amikor is a 25 éves gyanúsított bepattant az autójuk vezetőülésébe.

A rendőrtiszt felszólította a férfit, hogy hagyja el a járművet, de ő nem hallgatott az utasításokra, majd az ülés alá nyúlt. A detektív ekkor adott le egy lövést az utas felöli oldalról a gyanúsított csuklójára.

A meglőtt férfi ezután már menekülőre fogta, ám a biztonsági őröknek sikerült őt leteperniük. Később őrizetbe vették és nem életveszélyes sérülésekkel kórházba szállítottak.

Az esettel kapcsolatban belső vizsgálatot indított a városi rendőrség, a nyomozót pedig adminisztratív munkára helyezték át. A Las Vegas-i rendőrkapitány előzetesen csak annyit mondott, hogy a beosztottja helyesen járt el a váratlan helyzetben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik