Nagyvilág

Száz kutya élt a házában – ő meg a garázsban

Kidobott kutyák (kidobott kutyák)
Kidobott kutyák (kidobott kutyák)

A vak férfi lakása felett átvették az irányítást a négylábúak.

A floridai Altamonte Springsben élő férfi házát olyan rossz állapotban találták a helyi hatóságok, hogy az épület lebontását rendelték el – közölte az Orlando Sentinel. A Fox 35 televízió beszámolója szerint a ház minden egyes szobáját egymás hegyén-hátán élő kistestű kutyák foglalták el, és mindent kutyaürülék és szemét borított. A Fox beszámolója szerint még az utca túloldalán is lehetett érezni a bűzt, ami a házban volt. A ház tulajdonosa, egy vak férfi, nem is tudott ott élni, és a garázsban húzta meg magát.

A Fox beszámolója szerint több mint száz kutyát számoltak össze a rendőrök az épületben. A kutyákat az állatvédelem és a tűzoltóság emberei vitték el a házból, ahova teljes védőfelszerelésben tudtak csak bemenni. Az ebek elszállítása több órát vett igénybe. A kutyák nagyon rossz állapotban voltak, de egy sem pusztult el. A háztulajdonos ellen nem emeltek vádat állatkínzás miatt, legfeljebb az önkormányzati rendeletek megsértése miatt indítanak eljárást ellene, amiért ilyen sok kutya volt a házában.

A hatóságokat a Fox 35 beszámolója szerint egy névtelen telefonáló értesítette. Az Orlando Sentinelnek viszont azt mondta egy helyi rendőrtiszt, hogy a maga a háztulaj volt az, aki segítséget kért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik