Nagyvilág

Kizuhant az erkélyen, az első randin

Kitort-erkelykorlat(960x640).jpg (erkély, korlát, baleset, )
Kitort-erkelykorlat(960x640).jpg (erkély, korlát, baleset, )

A 35 éves amerikai nő a 16. emeleti erkélyéről esett ki, miután kitört a korlát.

A reklámigazgatóként dolgozó Jennifer Rosoff éppen első randin volt egy férfival a nő manhattani lakásán, és a 16. emeleten lévő lakás erkélyén cigiztek, amikor a baleset történt – jelentette a helyi sajtó. A nő a DNAinfo New York beszámolója szerint a lábával támaszkodott rá a korlátra, amikor az kitört, és Rosoff a mélybe zuhant, míg a CBS New York cikke szerint ráült a korlátra. A 35 éves nő az első emeleten lévő építkezési állványra zuhant, és a helyszínen életét vesztette.

Innen zuhant a mélybe az első randin, miután megadta magát az erkélykorlát
Fotó: CBS New York

A nyomozók szerint a nővel lévő férfi pillanatokkal a zuhanás előtt arra figyelmeztette, hogy nem kéne nekitámaszkodnia a korlátnak. Egy szemtanú elmondása szerint a férfi a baleset után hisztérikusan rohant ki a lakásból. A sokkos állapotba került férfit a rendőrség kihallgatta, és nem gyanúsítják semmivel.

A New York-i építésfelügyeleti hatóság az eset után kitiltotta a lakókat az erkélyekről, amíg át nem vizsgálják az 1930-as években épült házat.

Jennifer Rosoff egy online hirdetésekkel foglalkozó cégnél dolgozott reklámigazgatóként, előtte pedig olyan nagynevű magazinoknál volt, mint a New Yorker vagy a Cosmopolitan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik