Nagyvilág

Megerőszakolta ájultan haldokló munkatársát

police (police, )
police (police, )

A karbantartóként dolgozó 71 éves férfi rámászott a vele dolgozó nőre, miután az összeesett. A mentőket csak fél órával később hívta ki.

Mire a segítség megérkezett, a 37 éves nőnek már nem volt pulzusa, és kritikus állapotban szállították kórházba az amerikai Lexington városában – jelentette a helyi sajtó. A páros egy zárva lévő sztriptízklubban dolgozott csütörtök este, amikor az eset történt.

A munka közben elájult nő elleni támadást térfigyelő kamera rögzítette. Abból kiderült, hogy a 71 éves Clyde Sexton majdnem fél órán keresztül erőszakoskodott a magatehetetlen nővel, mire szólt egy másik alkalmazottnak, hogy a nő bajban van.

A férfit pénteken letartóztatták nemi erőszak vádjával, és kedden kellett volna megjelennie egy bírósági meghallgatáson. Azt azonban későbbre halasztották. Áldozata ugyanis hétfő este meghalt az őt kezelő kórházban. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta Melissa Kline-Smiley a halálát, a boncolás ugyanis nem adott választ.

A vizsgálatot végző halottkém elmondása szerint csak a toxikológiai vizsgálat eredményei után tudják meghatározni, mitől halt meg. Gary Ginn azt sem tudta megmondani, hogy meg lehetett volna-e menteni a nő életét, ha Sexton azonnal segítséget kér, ahelyett, hogy megerőszakolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik