Nagyvilág

Lefejelte a konyhaablakot a tolvaj sirály – videó

A szemtelen madár, miután belakmározott, megpróbált elrepülni, de túlette magát, és nekirepült az ablaknak.

A sirályt a lakásában filmezte le egy férfi: a videón látható, amint a madár a nyitott konyhaablakon berepül, majd belakmározik egy egész tonhalsalátát. A kapzsi sirály ezután a konyhai munkalapra szállt, ahol halat, salátát és sajtot is evett. Ezután nekifogott egy újabb tál tőkehalnak és krumplinak, majd megpróbált az ablakon át távozni, de annyira teleette magát, hogy előbb nekirepült az ablaknak, és csak ezután tudott elmenekülni.

Egyébként mindkét tál ételt vastagon borította a fekete bors: a férfi lakótársát akarta így megviccelni, ezért is volt felállítva a kamera, hogy rögzítse a reakcióit – ehelyett a tolvaj sirályt vette fel, akit nem zavart a fűszeres hal. A két lakó, akik Nagy-Britanniában bérelnek lakást, „Steven Seagull”-nak keresztelték el a madarat.

A Google-nél dolgozó, 30 éves férfi szerint a madár berontott a konyhába és egyszerűen felzabálta a kaját. „Utálom a borsot, egyszerűen nem tudom megenni, ezért tette rá Conlett a kajámra. Úgy tűnik Steven Seagull keményebb, mint én. Most, bármilyen meleg is van, nem tarthatjuk nyitva az ablakot, mert Steve bejön és mindent megesz.”

„Öt éve lakom itt, és ezen a nyáron jóval merészebbek a sirályok, mint korábban bármikor. Azon gondolkodom, hogy veszek egy műsirályt, kirakom a párkányra, hátha az majd távol tartja őket” – mesélte Richard.

A két srác egyébként már 15 éve folyamatosan vicceli meg egymást, Richard most éppen bosszút forral – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik