Nagyvilág

Macskaszex, péniszharapó kígyó, kakiló kocogónő – Heti Top Bizarr

Összegyűjtöttük a hét legeszementebb történeteit. Szavazzon!

Macskájával szexelt, majd ölni akart

Késsel fenyegette idős szomszédját egy oklahomai lány, mert azt hitte, a férfi terjeszti róla, hogy szexelt a macskájával. A szomszéd rendőrt hívott a feldühödött lányra, akit azonnal őrizetbe is vettek. Mint később kiderült: a férfi nem is tudott a szomszéd lány bizarr szexuális szokásáról.

Leharapta neje fülét és orrát

Az indiai férfi arra gyanakodott, hogy felesége megcsalja, mivel hallotta, ahogy egy másik férfival beszél telefonon. A 25 éves fiatalasszony hiába tagadta, a férj mégis elégtételt vett az esetleges felszarvazás miatt: leharapta a nő orrát és mindkét fülét, sőt még alaposan el is verte.

Péniszen harapta egy kígyó a vécén

Egy izraeli férfit péniszen harapott egy kígyó, miközben a dolgát végezte a vécén. A 35 éves áldozatot gyorsan a haifai kórházba szállították, ahol ellátták, de szerencsére – mint kiderült – a kígyó nem volt mérges.

Élőnek hitte: hat éven át etette, ápolta halott fiát

A természetesen mumifikálódott testre a nyomozók találtak rá egy házkutatás során Kazincbarcikán. A holttest egy ágyon feküdt a családi ház egyik szobájában, ahol a háziak gondoskodtak róla: „etették”, fésülték, mosdatták, és különböző kenőcsökkel ápolták.

Fia erőszakolta meg az 50 éves nőt

Brutális eset történt az indiai Haryana tartományban fekvő Sewri városában. Egy 30 éves özvegyember a saját anyját erőszakolta meg szerda éjjel. A férfi két éve vesztette el nejét, és magára marad két lányával. Velük és az 50 éves anyjával élt egy fedél alatt.

Keresik a titokzatos, kakiló kocogónőt

Egy új-mexikói futónő folyamatosan magánvécéként használja egy idegen férfi birtokát. Április óta immár a negyedik eset, hogy a férfi házánál végzi el a dolgát. A tulajdonos – akinek a biztonsági kamerája rögzítette a székeléseket – most abban bízik, hogy sikerül beazonosítani a titokzatos joggingolót.

Halálra verte szerelmét, mert nem akart hármas szexet

A román férfi ököllel, lábbal, egy székkel és egy kábellel verte a 37 éves, korábban luxuskurvaként dolgozó nőt, majd napokra bezárta egy üres szobába, és magára hagyta.

Lánya 14 éves exével szexelt az anyuka

A 33 éves sugarlandi anyukát azzal vádolják, hogy lánya 14 éves exbarátjával létesített szexuális kapcsolatot. Sarah Maria Torrest július 16-án tartóztatták le kiskorú elleni szexuális bűncselekmény miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik