Nagyvilág

Keresik a titokzatos, kakiló kocogónőt

Rendszeresen egy férfi házánál végzi el a dolgát, a tulajdonos kiborult.

Egy új-mexikói futónő folyamatosan magánvécéként használja egy idegen férfi birtokát. Április óta immár a negyedik eset, hogy a férfi házánál végzi el a dolgát. A tulajdonos – akinek a biztonsági kamerája rögzítette a székeléseket – most abban bízik, hogy sikerül beazonosítani a titokzatos joggingolót.

Az első eset még húsvétvasárnap történt, a férfi először azt hitte – az ürülék láttán -, hogy hajléktalanok végezték a dolgukat a házánál. Ám a biztonsági kamerájának a felvételéből kiderült, hogy egy kocogónő székelt a házánál. A tulajdonos úgy vélte, lehet, hogy csak éppen ott jött rá a szükség, s ez még elnézhető, ám az eset újra és újra megismétlődött. Mint a biztonsági felvételeken látni lehet, a kocogónő már a sarkon nekikészül; kezdi lehúzni a sortját, s amint a férfi házához ér, máris guggol és pottyant. Majd – mintha mi sem történt volna – folytatja a reggeli kocogást.

A férfi nem érti, miért pont az ő házát szemelte ki a nő. A rendőrségnek nem merte megmutatni a videofelvételeit, mert attól tart, hogy nem veszik őt és az ügyét komolyan. Ezért inkább a médiához fordult, hátha véget ér a rémálom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik