Nagyvilág

Biliárddákó fúródott az agyába

biliárd (biliárd)
biliárd (biliárd)

Tragikus baleset történt egy pubban, életveszélyben a szerencsétlenül járt fiatalember.

Szemén keresztül az agyába fúródott egy biliárddákó Sam Willersnek. A 23 éves brit fiatalemberrel egy pubban történt a tragédia. Az orvosok eleinte mindössze egy százalék esélyt adtak az életben maradására.

A szemműtétből és a mesterséges kómából magához térve azonban úgy tűnik, javulást mutat az agysérülése; jelenleg is kórházban ápolják. Mint egyik ismerőse, az 58 éves Angela Harwood elmondta, Sam már felébredt, és beszélt. Az agyának bal fele jól működik, viszont a jobb oldali részének még sokat kell javulnia, ez hosszú ideig is eltarthat. A következő hetek mindenképpen sorsdöntőek lesz a Denmeadben élő fiatalember számára. A beteget átszállították a Portsmouth-i kórházba, jelenleg ott kezelik, mert továbbra is súlyos az állapota a június 21-i baleset következtében.

Édesanyjának beszámolója szerint Sam a barátjával tért be egy sörre a pubba, hogy igyanak egyet a kimerítő hét után, a haverja azonban viccelődni kezdett egy biliárddákóval, ám az Sam jobb szemébe fúródott bele, behatolva egyenesen az agyába, egészen a koponyacsontig.

A család ismerősei és a helyi közösség eddig átszámítva 280 ezer forintot gyűjtött össze Sam gyógyulására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik