Nagyvilág

Kaja helyett egy zsák pénzt kaptak a gyorsétteremben

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

A huszonéves fiatalok már kilométerekre voltak, amikor felfedezték, hogy nem kapták meg ebédjüket.

„Srácok, ebben nincsen étel, csak pénz”. Ezzel a mondattal lepte meg pasiját és egyik barátját a 18 éves Kennidi Rue, amikor az autóban ülve kinyitotta a gyorsétteremben kapott zacskót. A három fiatal egy michigani Taco Bellben vásárolt ebédet, és már kilométerekre voltak az étteremtől, amikor felfedezték, hogy ebéd helyett 3600 dollár (800 ezer forint) készpénzt kaptak – jelentette az amerikai sajtó.

A fiatalok első gondolata természetesen az volt, hogy vajon mi mindenre el tudnák költeni az ölükbe pottyant pénzt, de végül győzött a lelkiismeret, és úgy döntöttek, hogy visszaviszik a pénzt. Szóltak a rendőrségnek, és rendőri kísérettel tértek vissza a gyorsétterembe, ahol a boltvezető könnyekbe tört ki, amikor átadták neki az elveszettnek hitt összeget.

A boltvezető a rendőröknek elmondta: a pénzzel teli zacskót ott felejtette a pulton, és egyik munkatársa véletlenül azt adta ki az ételre váró vásárlóknak. A boltban szabály, hogy nem külön jelzett pénzeszsákokban, hanem az étterem kajás zacskóiban viszik a bevételt a bankba, feltehetően azért, hogy feltűnésmentesen tudják szállítani a pénzt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik