Nagyvilág

Fagyasztóba rakta hathetes lányát, mert sírt

síró-baba (síró baba)
síró-baba (síró baba)

A 25 éves amerikai apa egyedül vigyázott a csecsemőre. Akkor vette ki a hűtőből, amikor az anya hazaért.

A kislány testhőmérséklete mindössze 29 Celsius fok volt, amikor mentővel kórházba szállították szombaton a Washington állambeli Roy városában lévő otthonából – jelentette a helyi sajtó. A kislány a beszámolók szerint nagyjából egy órán át volt a fagyasztóban, egy szál pelenkában. Apja, Tyler Deutsch a rendőröknek azt mondta, azért zárta be a hűtőbe a lányt, mert nem hagyta abba a sírást. A helyi rendőrök szerint a férfi azt állította, csak segíteni akart neki.

Miután a fagyasztóba zárta kislányát, Deutsch elaludt, és csak akkor ébredt fel, amikor barátnője, a gyerek anyja hazaérkezett. Akkor vette ki a hűtőből a kicsit, amikor a 22 éves nő belépett a házba. A nő a beszámolók szerint teljesen kiborult, amikor látta, hogy barátja honnan veszi elő a gyermeket, és azonnal a 911-es segélyhívót akarta hívni, de Deutsch kivette a kezéből a telefont. A hatóságokat végül a szomszédok riasztották, látva a pár veszekedését.

A kislány életét sikerült megmenteni, és az orvosok szerint jó esély van arra, hogy túléli a megpróbáltatást. A kórházi vizsgálatok közben az is kiderült, hogy a gyerek kéz- és lábtörést is szenvedett, valamint fejsérülést.

A kiérkező rendőrök azonnal letartóztatták a férfit, aki kedden jelent meg a bíróság előtt, ahol vádat emeltek ellene súlyos gyerekbántalmazás miatt. A bíróság csak egymillió dolláros óvadék ellenében engedi, hogy szabadlábon védekezzen az ellene felhozott vádak ellen. A férfi nem vallotta bűnösnek magát.

 

Kövess minket a Twitteren is!


Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik