Nagyvilág

Metállal büntették szomszédjukat a nyugdíjasok

Iron Maiden (iron maiden, )
Iron Maiden (iron maiden, )

Max hangerőn bömböltették az Iron Maiden zenéjét erkélyükről egész este. Zaklatási vádat ért a zenés bosszú.

A Stockholm közelében élő 81 éves férfi, és 71 éves felesége azért büntette a nemrég beköltözött szomszédot, mert annak lakásából egy “fütyülő hangot” hallottak – írta a TheLocal.se. A nyugdíjas nő a svéd rendőröknek azt állította, hogy kénytelen volt altatókkal aludni az elviselhetetlen zaj miatt. Végül úgy döntöttek, hogy sajátos módon állnak bosszút. Erkélyükre hangfalakat állítottak, azokat a szomszéd felé fordították, és a legnagyobb hangerőn kezdtek el zenét “hallgatni”.

A házaspár egész télen át bömböltette a zenét, olykor egészen hajnali négy óráig. Végül a szomszéd nem bírta tovább, és a rendőrséghez fordult segítségért. Amikor a rendőrök kivonultak, az erkélyen lévő hangfalakból éppen az Iron Maiden zenekar “Afraid to shoot strangers” című száma üvöltött max hangerőn. Majd a padláson egy újabb hangrendszert találtak, ahol a hangfalak a szomszéd hálószobájára voltak irányítva.

Az esetről szóló beszámoló arra nem tért ki, hogy egészen pontosan mi volt az a “fütyülő hang”, amit az idős pár nem tudott elviselni, és arra sem, hogy megpróbáltak-e esetleg beszélni is új szomszédjukkal, mielőtt az alább is hallható számmal kezdték el őt büntetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik