Nagyvilág

Hat halottas lövöldözés egy orosz városban

lövöldözés oroszországban (lövöldözés, oroszország)
lövöldözés oroszországban (lövöldözés, oroszország)

Az áldozatok közt egy 14 éves kislány is van. Az elkövető egy fegyverboltban, és környékén gyilkolt.

A lövöldözés fényes nappal történt az ukrán határtól negyven kilométernyire található Belgorod városában, egy vadászbolt előtt. Az orosz sajtóban megjelent hírek szerint egy 31 éves férfi lövöldözött, akit korábban már többször is elítéltek. Az áldozatok közt van a vadászbolt három munkatársa, valamint három járókelő. A hat halott között van egy 14 és egy 16 éves lány.

A gyanúsított elmenekült, de autóját hamar megtalálták, és később őt is sikerült elfogni. A RIA Novosztyi hírügynökség szerint a férfit nem találták meg, a keresés folytatódik. A rendőrség emiatta arra kérte a lakosokat, hogy ne hagyják el otthonaikat.
A belgorodi gyilkos a ridus.ru híroldal tudomása szerint legutóbb rablás miatt volt börtönben, ahol nagyon sokszor megsértette a szabályokat. A bíróság pszichiátriai kezelésre kötelezte a férfit, aki csak tavaly decemberben hagyhatta el a kórházat.

Az esetről egyelőre kevés részletet lehet tudni. Egyes beszámolók szerint rablás, vagy rablási kísérlet történt, de jelentek meg olyan hírek is, hogy autója megkarcolása miatt borult ki a lövöldöző.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik