Nagyvilág

Halálra szorította a péniszénél fogva

A kínai nő egy elmérgesedett utcai vita hevében fogta meg vasmarokkal vitapartnere férfiasságát.

„Halálra szorítom, soha többet nem lehet gyereke” – üvöltötte szemtanúk szerint a 41 éves nő, miközben teljes erővel összenyomta a férfi nemi szervét, aki ezután eszméletlenül terült el a földön. A mentők ugyan hamar kiértek a helyszínre, de már nem tudták megmenteni a férfi életét, aki a kórházba szállítás után életét vesztette.

Az eset még tavaly áprilisban történt, de csak most kezdődött el az emberöléssel vádolt nő bírósági tárgyalása – jelentette a RocketNews24. A kínai állami hírügynökségre hivatkozó lap cikke szerint a per egyik nagy kérdése, hogy emberölés vagy halált okozó testi sértés miatt ítélik-e el a nőt. Mindez pedig a „halálra szorítom” kijelentésen áll vagy bukik. A nő szempontjából ez nagyon nem mindegy, mert emberölésért akár halálra is ítélhetik.

A vitát egyébként az váltotta ki, hogy a 41 éves nő egy üzlet előtt akarta lerakni kis elektromos robogóját, amikor a gyerekéért ment egy általános iskolához. A boltosnak azonban nem tetszett, hogy oda állította le a robogót, és ezt szóvá is tette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik