Nagyvilág

Gépfegyvert ragadtak, mert nem volt csirkeszárny

ak-47 kalasnyikov (gépkarabély, kalasnyikov, ak47, )
ak-47 kalasnyikov (gépkarabély, kalasnyikov, ak47, )

Az apa-fiú páros nagyon kiborult azon, hogy rendelésük egy részét nem kapták meg.

Az ifjabbik és idősebbik Antonius Hart egy hete döntöttek úgy, hogy Memphis egyik gyorséttermére bízzák aznapi vacsorájukat. Jóval a távozás után azonban arra kellett rádöbbenniük, hogy az alkalmazottak – visszaélve ételrendelési bizalmukkal – kihagyták a csomagból a csirkeszárnyakat.

Míg a legtöbben valószínűleg legyintenénk, esetleg lemondóan elhatároznánk, hogy az adott étterembe többé nem térünk vissza, az apa-fiú páros azon kisebbséghez tartozik, amelynek megéri oda-vissza kocsikázni egyet, hogy csak azért is hozzájusson a nehezen megkeresett pénzen vételezett termékek minden egyes darabjához. Igaz, az apa-fiú páros még e kisebbségen belül is kisebbségben van.

Ugyanis visszaérkeztükkor a pénztáros bár oda kívánta adni a hiányzó csirkeszárnyakat, a két férfi azonban több húst követelt, hiszen az alkalmazottak hibájából nekik időt és benzint nem kímélve kellett furikázniuk. Hogy kellő hangsúlyt adjon szavainak, az idősebbik Antonius megvillantott egy AK-47 félautomatát is.

A pénztáros hamar belátta, hogy kinek van igaza, s hogy a rendeléssel minden rendben legyen, visszatért a konyhába – ahonnan persze azonnal hívta a rendőröket. Mindkét férfit letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik