Nagyvilág

Mekis koszttal fizette ki a prostit

mcdonals (mcdonals)
mcdonals (mcdonals)

A McDrive után a közeli park volt az úti cél.

Letartóztattak egy 58 éves új-mexikói férfit, mert feltételezhetően szexet kért cserébe egy McDonalds-menüért. Donald Jonest a Bullhead parkban kapták rajta az albuquerque-i rendőrök, amint éppen egy prostituálttal bújt össze a kocsijában, akit előzőleg a közeli „piroslámpás” negyedben szedett föl.

Az alkalmi párocska először egy McDrive-hoz hajtott, ahol Jones egy menüt rendelt, majd elhajtottak a gyorsétterem közelében lévő parkhoz. Mint a letartóztatott férfi utólag elmondta, csupán ennivalót vett a nőnek, aki valamilyen módon viszonozni akarta Jones kedvességét – ezek szerint természetben.

A rendőrök a parkban csípték fülön a párt, ugyanis a férfi autójában akarták lebonyolítani a „csereüzletet”. A prostituálton már bugyi sem volt, amikor rajtaütöttek Jonesékon. Mint a nő bevallotta, beleegyezett a szexbe, cserébe a mekis koszttért.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a rendőrök kábítószerre is bukkantak a kocsiban, így azonnal bővült Jones bűnlajstroma, akit immár drogbirtoklással is gyanúsítanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik