Nagyvilág

Napokig aludt halott barátnője mellett

Ures-agy(960x640)(1).jpg (ágy, )
Ures-agy(960x640)(1).jpg (ágy, )

Végül a lány családja hívta ki a rendőrséget.

A 44 éves észak-karolinai Randall Johnsont szombaton tartóztatták le, miután hálószobájában felfedezték párja, Carla Jean Baggett élettelen testét. Utóbbit utoljára az azelőtti szerdán látta élve a lány anyja, testvére és unokatestvére, akik a párral együtt osztoztak egy mobilházon.

Bár kezdett gyanússá válni, hogy Baggett kisasszony egy ideje nem hajlandó elhagyni a közös hálószobát, a férfi újabb és újabb kifogásokkal próbálta nyugtatni a rokonokat: a leányzó hol aludt, hol nem érezte túl jól magát. Anyja elmondása szerint a férfi egyszer azt is kijelentette, hogy a csipkerózsikaszerű álmot xanax-túladagolás okozhatja, de ettől még jól van.

Néhány nap elteltével azonban a család nem elégedett meg azzal, hogy résnyire nyissa a hálószoba ajtaját, és közelebbről is megnézte magának lányt – ekkor vették észre, hogy teste már rég kihűlt.

A nyomozóhatóság ugyan egyelőre nem tudja a halál beálltának pontos időpontját megállapítani, abban azonban teljesen biztos, hogy a férfi legalább két-három éjszakát együtt aludt a holttesttel. A rendőrök nem találtak arra utaló nyomokat, hogy a Johnsonnak köze lett volna a lány végzetéhez, mégis felelnie kell azért, hogy a bűnüldözési szervek elől elrejtett egy holttestet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik