Nagyvilág

A hűtőjükben tartják halott házi kedvenceiket

nyúl (nyúl)
nyúl (nyúl)

A nyúlmániás házaspár képtelen megválni tőlük.

Candace Frazee és Steve Lubanski a nyulak megszállottja. A kaliforniai Pasadenában élő házaspár múzeumot is nyitott kedvenc állatának, ahol körülbelül 28 500 – nyúllal kapcsolatos – tárgyat gyűjtöttek össze, legyen akár kínai játék, háztartási eszköz, vagy éppen függöny.

Fotó: Northfoto.com

A kollekcióban azonban mindezeknél sokkal bizarrabb emléktárgyak is felbukkannak, még pedig halott nyulak. A házaspár ugyanis lefagyasztotta elhunyt házi nyulaikat, és a mélyhűtőben tartja a tetemeket addig, amíg liofilizálásra (azaz fagyasztva szárításra) nem kerül sor. Az eljárás viszont korántsem olcsó mulatság: nyulanként 500 dollárba (átszámítva mintegy 114 ezer forintba) kerül. Eddig már három házi kedvencet ily módon tartósítottak. Amíg viszont elő nem teremtik a pénzt a többi tíz kisállat tartósítására, a fagylaltok és a torták társaságában örök álmukat alhatják a nyuszik.

A házaspár egyébként akkor vált a nyulak megszállottjává, amikor randizni kezdek, és Candace „puszi-nyuszinak” kezdte el becézgetni kedvesét, aki pedig az első közös Valentin-napra egy nyuszis ajándékkal lepte meg a nőt. A többi pedig már jött magától…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik