Nagyvilág

Megölte öt gyermekét, kilenc évet kapott

Bortonracsok(210x140)(11).jpg (börtönrácsok, )
Bortonracsok(210x140)(11).jpg (börtönrácsok, )

Azért végzett a kisbabákkal, mert félt, hogy elhagyja a férje.

Kilenc év börtönbüntetésre ítéltek csütörtökön Németországban egy asszonyt, amiért meggyilkolta öt újszülött gyermekét. A 29 éves asszony mind az öt gyermeket titokban szülte a Schleswig-Holstein tartománybeli Husumban lévő otthonában, vagy pedig a tengerparti város mellett egy erdőben, majd rögtön a világra jöttük után meggyilkolta őket, mert attól félt, hogy elhagyja a férje, ha sok gyereket kell nevelni.

Az esetek 2006 és 2012 között történtek. Az első halott csecsemőt egy papírgyűjtőben találták meg, a másodikat egy parkolóban. Az asszony tavaly szeptemberben jelentkezett a rendőrségnél, és beismerő vallomást tett. A három további újszülött maradványaihoz ő vezette el a nyomozókat. A holttesteket annak a társasháznak a pincéjében rejtette el, amelyben férjével és két gyermekükkel lakott.

A flensburgi tartományi bíróság öt rendbeli emberölésért ítélte el az asszonyt. A vádhatóság tíz év börtönbüntetést indítványozott. A védelem azt javasolta, hogy a bíróság hét év börtönbüntetést szabjon ki a vádlottra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik