Nagyvilág

Borotvapengét nyeltek, hogy kártérítést kapjanak

fánk (fánk, sütemény)
fánk (fánk, sütemény)

A darabjaira tört pengét fánkokba rejtve ették meg, majd perelni akarták a boltot, ahol a süteményeket vásárolták. Nem jött be.

A két amerikai hiteltartozását akarta kifizetni a furmányosnak gondolt trükkel, de a nyomozóknak hamar gyanús lett történetük – írta a Deseret News. Carol Lee Leazer-Hardman és Michael Condor a Utah állambeli Draper város egyik boltjában vásároltak több fánkot, azokba darabokra tört borotvapengéket rejtettek, és megették a pengés sütiket. Majd azzal a riasztó hírrel hívták fel a rendőrséget, hogy kis, éles fémdarabokat találtak a Smith’s Foos Store nevű üzletben vásárolt fánkokban.

A bolt azonnal levette a polcokról az érintett terméket, a rendőrség pedig nyomozni kezdett az ügyben. A pár szerencsétlenségére azonban hamar gyanúsnak találták az esetet, és kihallgatásuk alatt Condor végül be is vallotta, hogy ők maguk rakták a pengedarabokat a sütikbe. A rendőrség közlése szerint a pár azt tervezte, hogy pert indít a bolt ellen, és nagy összegű kártérítésre számítottak.

A pénz helyett most börtön vár rájuk. Különösen azért, mert a pengés fánkok egyikével megkínálták egyik mit sem sejtő munkatársukat, aki szerencsére nem nyelte le a fémdarabot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik