Nagyvilág

Madártetemet talált a papucsába varrva

Papucs (papucs, )
Papucs (papucs, )

Több mint egy hónapig horda az otthoni mamuszt, mire rájött, hogy a lábujjait dörzsölő kemény valami nem egy műanyagdarab, hanem egy madárnak a csőre.

A 27 éves brit férfi kis híján elhányta magát, amikor a szörnyű felfedezést tette – írta a Sun. „Fertőtlenítővel mostam meg a lában, miután megtaláltam a madarat” – mondta el a lapnak Jonathan Gregory, aki januárban vásárolta meg a kérdéses mamuszt Balckburn városában, egy Primark üzletben.

A férfi elmondása szerint először azt hitte, hogy csak egy műanyagdarab dörzsöli lábujjait, és több mint egy hónapot várt, mire megunta, és közelebbről is megvizsgálta a kényelmetlenség okát. Csak ekkor vette észre, hogy az, amit műanyagnak hitt, valójában egy csőr, a hozzá tartozó madárfejjel együtt. Ekkor szétbontotta a varrást, és a mamusz aljába varrva egy szétlapított madártetemet talált – írta a Sun.

Gregory természetesen azonnal visszavitte az üzletbe a mamuszt, ahol visszakapta a lábbeliért elkért négy fontot. A Primark szóvivője pedig közölte, hogy a cég teljes körű vizsgálatot indított, és egyben elnézést kért az okozott kellemetlenségekért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik