Nagyvilág

Internetes térképről tudta meg, hogy megcsalják

sziv(960x640)(2).jpg (szív, szerelem, )
sziv(960x640)(2).jpg (szív, szerelem, )

Egy orosz lány öt év után hagyta ott barátját, miután az orosz Yandex Maps egyik fotóján meglátta szeretőjével.

A 24 éves Marina Voinova véletlenül jött rá barátja hűtlenségére, amikor egy címet keresett városukban a Google Maps orosz megfelelőjén, a Yandex Mapsen. Hogy könnyebben tájékozódjon, utcanézetben vizsgálta a térképet, amikor meglepő dologra lett figyelmes – írja a manna.ro.

„Először csak egy ismerős férfisziluettet vettem észre. Miután kicsit jobban megnéztem, láttam, hogy Sasha az, az első szerelmével. Teljesen biztos akkor lettem a dologban, amikor megláttam, hogy gipszben van a keze – Sasha tavaly nyáron eltörte a kezét, a kép is akkor készült. Nem tudtam visszatartani a könnyeimet, elkezdtem zokogni az irodában” – számol be az élményről Marina.

A LifeNews.ru beszámolója szerint a lány aznap korábban ment haza munkahelyéről, hogy beszéljen a barátjával. Megkérte őt, hogy keresse meg azt a címet a Yandex Mapsen. Marina tisztán emlékszik, hogy a fiú arca teljesen elfehéredett, mikor meglátta saját magát korábbi szerelmével. Bevallotta, hogy hülyeség volt megcsalnia őt, és nem szerelemből tette, de Marina már hallani sem akart felőle.

A Yandex képviselői arról számoltak be, hogy jogi szempontból nem problémás, hogy a képen emberek látszanak, de mindazok, akiket zavar, hogy felismerhetőek a képeken, kérhetik törlésüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik