Nagyvilág

Leharapta a pasija nyelvét Valentin-napkor

Nem mindenkinek végződött valami fényesen a Valentin-nap, de főleg nem azoknak, akik erre a napra tették szakításuk nemes dátumát. Az extrémebb esetek közül is kilóg Elaine Cooké, aki búcsúcsókul egy méretesebb darabot kiharapott a pasija nyelvéből.

Kapcsolódó cikkek

Chicagóban bántalmazással vádolják azt az 51 éves nőt, akinél a Valentin-nap a vártnál kicsit harapósabbra sikeredett. Ahogy az ilyenkor, mármint a szerelmesek ünnepén szokás, a tíz hónapja együtt lévő pár is elment egyet ünnepelni. A bajok akkor kezdődtek, amikor visszatértek a nő lakására. Ott és azzal a lendülettel szűnt meg a február 14-i rózsaszín ködfátyol, és már kezdődött is a veszekedés – írja a Sun Times.

A vitát lezárva a nő végül megkérte párját, hogy távozzon, aki azonban nem tágított, így a hölgy egy csókkal közeledett felé, hogy lezárhassák kis vitájukat. A férfi belesétált a csapdába és a nő ekkor harapott ki egy méretes darabot a nyelvéből.

A férfi a konyhába rohant a mosogatóhoz, ahová a nő is követte, és a leharapott nyelvdarabot a pultra dobta. Az áldozat a darabkát egy zacskó jég közé tette, majd Elaine szobatársával együtt tárcsázták a segélyhívót. Ilyen nyelves csók után el is kélt a segítség.

A férfit kórházba szállították, de az orvosok a rossz vérellátás miatt már nem tudták visszavarrni nyelvét. A támadást szenvedett férfin örökre megmaradnak a Valentin-nap nyomai. És bármennyire is szomorú a történet, a szeretet az nem múlik el csak úgy, hisz a férfi azt sem akarja, hogy Elaine egy csók miatt börtönbe kerüljön. Vannak, akik szó szerint veszik, miszerint fájdalmas a búcsú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik