Nagyvilág

Mostohaapjától lett terhes a 9 évesnek hitt lány

A DNS-tesztek kimutatták, hogy nem a 17 éves barátja az apa.

A hatóságok szerint mostohaapja ejtette teherbe azt a mexikói kislányt, akiről korábban azt hitték, hogy csak 9 éves. Időközben antropológiai vizsgálatok megállapították, hogy legalább 12 éves a lány.

Jalisco szövetségi állam ügyészsége szerint a kislányt – korábbi gyanújuknak megfelelően – a mostohaapja ejtette teherbe és nem állítólagos 17 esztendős barátja.

A helyi hatóságok a múlt héten hozták nyilvánosságra az esetet, és hozzáláttak a kislány barátjának felkutatásához. Az ügyészség szerint azonban a DNS-tesztek egyértelműen kimutatták a 44 esztendős mostohaszülő apaságát. A férfi jelenleg őrizet alatt áll.

Az antropológiai vizsgálatok eredményei szerint a sajtóban csak Dafne néven emlegetett lány 12-13 éves lehet. A szülőknek nincs meg a gyermek születési bizonyítványa és korábban azt mondták a hatóságoknak, hogy lányuk kilencéves.

Az orvosok szerint szerencse, hogy a csecsemő egészségesen jött világra január 27-én Guadalajarában. A kislány súlya 2,1 kilogramm, hossza 50 centiméter volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik